Bij Henry vd Lans kassenbouw & beglazing bieden wij een uitgebreid pakket aan diensten voor uw kas. Van kasonderhoud en kassenbeglazing tot het plaatsen van zonnepanelen op uw kas. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap leveren wij altijd de beste kwaliteit en zorgen wij dat uw kas optimaal presteert. Bekijk hier onder onze diensten en neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor uw kas kunnen betekenen.

Kas onderhoud

Bij Henry van der Lans Kassenbouw en Beglazing bieden we professioneel kas onderhoud en reparaties. Ons ervaren team staat voor u klaar, van ruitvervanging tot algemeen onderhoud. Verleng de levensduur van uw kas en voorkom onnodige reparatiekosten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie Direct bellen
Zonnepanelen

Bij Henry van der Lans Kassenbouw en Beglazing bieden we de mogelijkheid om zonnepanelen te integreren op het kasdek, ongeacht het merk. Met ons speciale frame kunnen we het glas eenvoudig vervangen door zonnepanelen. Dit zorgt niet alleen voor duurzame energieopwekking, maar ook voor kostenbesparing doordat u niet elders zonnepanelen hoeft te plaatsen. Wilt u ook zonnepanelen op uw kasdek plaatsen? Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Meer informatie Direct bellen
Kassen bouw

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de bouw van uw kas? Bij Henry vd Lans kassenbouw bent u aan het juiste adres! Onze ervaren medewerkers bouwen alle soorten kassen, van standaard kassen tot maatwerkoplossingen, met de beste materialen en modernste technieken voor de hoogste kwaliteit. Ontdek onze expertise in kassenbouw!

Meer informatie Direct bellen
Kassen beglazing

Kassenbeglazing is een vak apart en onze ervaren medewerkers bij Henry van der Lans Kassenbouw & Beglazing beheersen dit vak al jaren. Wij kunnen alle soorten kassen beglazen, van tweedehands kassen tot nieuwbouwkassen en van breedkappers tot cabriokassen. Wij werken met de modernste machines en apparatuur en kunnen ook kassen voorzien van stegdoppel beplating, sandwichpanelen en zelfs zonnepanelen.

Meer informatie Direct bellen
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.