Opstarten

1979

Henry van der Lans is in 1979 gestart in de kassenbouw. Hij heeft 3,5 jaar voornamelijk namens Voskamp en Vrijland in Frankrijk gewerkt.

Na deze periode is hij vanuit de schuur van zijn vader, voor zichzelf begonnen. Er werden toentertijd voornamelijk projecten in heel Europa aangenomen.

Innovatieve ontwikkeling

En verhuizen

Henry van der Lans is een naam die in de kassenbouw- en kassenbeglazingsector bekend is vanwege zijn innovatieve ontwikkelingen en uitstekende service. In 1995 ontwikkelde hij de beglaasmachine, een baanbrekende innovatie die de manier waarop beglazing in kassen werd geplaatst voorgoed veranderde. Later voegde hij ook de beglaasmachine voor breedkappers toe aan zijn lijst met prestaties.

Na 14 jaar van hard werken kocht Henry zijn eerste bedrijfspand aan de Jupiter in Poeldijk. Vanaf deze locatie heeft hij zijn werkzaamheden voortgezet en zijn bedrijf verder uitgebreid. Inmiddels is Henry van der Lans kassenbouw en beglazing alweer geruime tijd gevestigd op een nieuwe locatie, op slechts een steenworp afstand van zijn eerste loods.

Het bedrijf wordt gerund door Henry en zijn twee zonen, die beiden al enkele jaren ervaring opdoen in de kassenbouw en kassenbeglazingsector om het bedrijf in de toekomst voort te zetten. Henry van der Lans kassenbouw en beglazing is een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige kassenbouw- en kassenbeglazingdiensten, van innovatieve ontwikkelingen tot renovaties en onderhoud. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Machinepark

Bij Henry van der Lans Kassenbouw & Beglazing zijn we in het bezit van meerdere beglaasmachines en tractoren. Ook hebben wij eigen containermachines welke gemakkelijk vervoerd kunnen worden voor overzeese projecten. Daarnaast beschikken we over een eigen vrachtwagen wat transport binnen Europa gemakkelijk maakt. 

Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.