Opstarten

1979

Henry van der Lans is in 1979 gestart in de kassenbouw. Hij heeft 3,5 jaar voornamelijk namens Voskamp en Vrijland in Frankrijk gewerkt.

Na deze periode is hij vanuit de schuur van zijn vader, voor zichzelf begonnen. Er werden toentertijd voornamelijk projecten in heel Europa aangenomen.

Innovatieve ontwikkeling

En verhuizen

Na 14 jaar kocht Henry zijn eerste bedrijfspand aan de Jupiter in Poeldijk. Vanuit deze locatie heeft hij zijn werkzaamheden voortgezet en heeft hij onder andere aan de wieg gestaan van enkele innovatieve ontwikkelingen in de beglaaswereld zoals in 1995 de beglaasmachine.

Nog geen 4 jaar later werd ook de beglaasmachine voor breedkappers aan het rijtje toegevoegd! In 2010 is Henry van der Lans kassenbouw en beglazing verhuisd naar de huidige locatie, op steenworp afstand van zijn eerste Loods. Jupiter 40 te Poeldijk.

Ook zijn zonen werken hard mee binnen het bedrijf. Beiden zijn al een aantal jaar ervaring aan het opdoen om in de toekomst het bedrijf over te nemen.

Machinepark

Bij Henry van der Lans Kassenbouw & Beglazing zijn we in het bezit van meerdere beglaasmachines en tractoren. Ook hebben wij eigen containermachines welke gemakkelijk vervoerd kunnen worden voor overzeese projecten. Daarnaast beschikken we over een eigen vrachtwagen wat transport binnen Europa gemakkelijk maakt. 

Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken

Van der Lans maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.