Het werk in de kassenbouw en beglazing vraagt, meer dan in andere branches, een flinke dosis ervaring. Specifieke opleidingen bestaan niet, waardoor de èchte vakmensen in onze branche zich in de praktijk moeten bekwamen.

Al meer dan 40 jaar ervaring

Henry van der Lans werkt al meer dan 40 jaar als kassenbouwer en beglazer en kent samen met zijn team de klappen van de zweep. Zijn bedrijf heeft de stormachtige ontwikkeling van de kassenbouw op de voet gevolgd. Sterk nog, Henry van der Lans heeft zelf aan de wieg gestaan van enkele opzienbarende vernieuwingen in het vak.

De bouw van praktisch elk type kas ligt bij Henry van der Lans en zijn personeel in vakbekwame handen. Met een vaste kern van medewerkers heeft het bedrijf zich met name gespecialiseerd in beglazingswerkzaamheden. Niet alleen voor nieuwbouwprojecten maar ook bij renovatie en reparaties kunt u een beroep doen op de uitgebreide ervaring van deze specialisten.

Projecten

Waar wij trots op zijn

Afgelopen jaren hebben wij veel bedrijven mogen voorzien van glas, maar er zijn natuurlijk altijd projecten waar je aan terugdenkt met een glimlach van herinneringen op je gezicht. Wij beschikken over een drone waarmee het project gevolgd wordt en tonen u graag een aantal van deze mooi afgeronde projecten:

Van de Lugt Monster
Van de Lugt Monster
Schenkeveld fase 1 en 2 A4
Schenkeveld fase 1 en 2 A4
Salon-de-Provence Frankrijk
Salon-de-Provence Frankrijk
Odense Denemarken
Odense Denemarken
Odemira Portugal
Odemira Portugal
Montreal Canada
Montreal Canada
De jong-Franken ‘s-Gravensande
De jong-Franken ‘s-Gravensande
Ammerlaan Vierpolders
Ammerlaan Vierpolders
Vegen

Van der Lans maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.