Het glazen meesterwerk van Henry van der Lans: kassenbouw en beglazing op topniveau

Henry van der Lans is een naam die onlosmakelijk verbonden is met de kassenbouw en beglazing. Al meer dan 45 jaar staat hij aan het hoofd van een van de meest vooraanstaande bedrijven op dit gebied. Maar wie is deze man eigenlijk en wat maakt zijn bedrijf zo bijzonder?

Henry van der Lans werd geboren in 1960 en groeide op in het Westland, de regio die bekendstaat om zijn glastuinbouw. Al op jonge leeftijd raakte hij geïnteresseerd in het vak en hij besloot dan ook om zich te specialiseren in de kassenbouw en beglazing. In 1978 richtte hij zijn eigen bedrijf op, dat al snel uitgroeide tot een begrip in de sector.

Wat Henry van der Lans Kassenbouw en Beglazing zo bijzonder maakt, is de focus op kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf gebruikt alleen de beste materialen en technieken om kassen te bouwen die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook efficiënt en milieuvriendelijk. Daarnaast is het bedrijf altijd bezig met innovatie en vernieuwing, om zo voorop te blijven lopen in een steeds veranderende markt.

Een ander aspect dat Henry van der Lans Kassenbouw en Beglazing onderscheidt, is de persoonlijke benadering. Het bedrijf hecht veel waarde aan een goede relatie met de klant en gaat daarom altijd uitgebreid in gesprek om de wensen en eisen in kaart te brengen. Vervolgens wordt er een op maat gemaakt ontwerp gemaakt, dat tot in detail wordt besproken en aangepast totdat de klant helemaal tevreden is.

Tot slot is ook de nazorg bij Henry van der Lans Kassenbouw en Beglazing uitstekend geregeld. Het bedrijf biedt een uitgebreide service en onderhoudsdienst, zodat klanten altijd kunnen rekenen op de beste kwaliteit en service, ook na oplevering van de kas.

Kortom, Henry van der Lans Kassenbouw en Beglazing is een bedrijf dat zich onderscheidt door kwaliteit, duurzaamheid, innovatie, persoonlijke benadering en uitstekende nazorg. Het is dan ook geen wonder dat het bedrijf al meer dan 45 jaar succesvol is en een uitstekende reputatie heeft opgebouwd in de sector.

 

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.