Rendement maken met zonnepanelen op uw kas ? Wij bieden de oplossing.

Waarom zonnepanelen op uw kas.

1: Verduurzaming van uw kas;

2: Energie besparing;

3: Subsidie regeling die u kan treffen (SDE+);

4: Loze ruimte welke perfect is voor het leggen van panelen;

5: Verstandige investering waar u jarenlang plezier van kan hebben.

 

Zonnepanelen integreren op uw kas.

Steeds vaker zie je dat er zonnepanelen geïntegreerd worden op kassen. Dit wordt vaak boven productie of technische ruimtes gedaan, dit omdat er bijna, tot nauwelijks zonlicht doorgelaten wordt. Boven deze ruimtes is dat vaak niet nodig, een win-win situatie dus. Dit is ook mogelijk bij oude kassen en hobby kassen.

Zonnepanelen op uw kas? Zo werkt het.

Om de zonnepanelen die wij voor de kas gebruiken, bevinden zich carrousels. Zo’n carrousel heeft dezelfde diktemaat als het glas en past daarom gemakkelijk in de glassponningen. Zo voorkomt u onnodige materialen die u boven op het kasdek moet monteren. Vaak wanneer er boven op het kasdek zonnepanelen gemonteerd worden, is het glasbreuk wat zich daaronder bevindt, niet meer (of slecht) te vervangen. Ook zal het een stuk lastiger worden om eventuele sneeuw van het kasdek te stoken. Wij raden daarom aan om zonnepanelen in het kasdek te laten integreren. Hoe werkt dit nou? Vrij simpel: glas eruit, zonnepaneel erin.

Het verduurzamen van uw kas wordt gestimuleerd vanuit de overheid, hoe zit dat?

Altijd al benieuwd geweest naar de voordelen van het verduurzamen van uw kas? Dan is dit een héél interessant punt. De overheid support het wanneer er energie gestoken wordt in het verduurzamen van bijvoorbeeld uw kas. Zij hebben daar dan ook een zogeheten subsidiepotje voor klaar liggen. Iedereen die verduurzaamt met bijvoorbeeld zonnepanelen, kan hier aanspraak op maken. Voor de tuinbouw & landbouw is dit de SDE+ subsidie regeling. Heel interessant natuurlijk! Meer over weten? Klik dan even op deze link: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sde

Gebruik maken van een van onze diensten op het gebied van kassen? Klik dan hier en je komt direct op onze contact pagina.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.