Goedkoop en snel rendement halen uit zonne-energie in & rondom uw kas.

Heeft u een kas en bent u benieuwd of zonne-energie ook voor u is weggelegd? Dan bent u aan het juiste adres. De zon is namelijk van ons allemaal en daarom een makkelijke én portemonnee vriendelijke manier om energie op te wekken.

 

Wanneer u zonnepanelen op uw kas laat leggen, wordt uw kas een grote zonnecollector. Er komt voldoende zonne-energie in de kas om deze te verwarmen en zelfs nog warmte of elektriciteit te leveren aan derden.

 

Voor een toepassing van zonne-energie op uw kas, kunnen ondernemers gebruik maken van de MEI-subsidie & de SDE+. Leer daar op de website van de overheid meer over: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sde.

 

Het is tegenwoordig ook mogelijk om zonnepanelen te laten integreren in uw kasdek in plaats van boven het glas te plaatsen. Deze optie is vele malen voordeliger omdat de zonnepanelen in plaats van glas weggelegd worden. Deze panelen zullen geplaatst moeten worden boven een ruimte waar niet gekweekt wordt omdat er geen zon doorgelaten wordt. Een handige ruimte hiervoor zou bijvoorbeeld de hal zijn.

 

Omdat het frame van de zonnepanelen dezelfde diktemaat als het glas heeft, is het gemakkelijk en stevig in de roede  terug  te plaatsen. Hiermee voorkomt u onnodige kosten door het plaatsen van de panelen op een andere plek.

Bent u nou ook geïnteresseerd in wat wij u te bieden hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

 

 

Gebruik maken van een van onze diensten op het gebied van kassen? Klik dan hier en je komt direct op onze contact pagina.

Van der Lans maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.