Teeltwisseling? Handige tijd om je kas te laten inspecteren, onderhouden en te repareren.

Teeltwisseling is een gunstige periode voor een jaarlijkse inspectie aan uw kas.

Zit u midden in een teeltwisseling of is er een op komst, dan is het handig om de kas te laten inspecteren! Omdat er zich geen planten meer in de kas bevinden, is er meer overzicht en kan alles goed gecontroleerd worden. Nadat we het gehele warenhuis geïnspecteerd hebben, geven wij u advies op maat. Zo geven wij aan welke reparaties er nodig zijn. Naast glasbreuk, zijn wij ook gespecialiseerd in het repareren van luchtmechaniek, beton, aluminium en staalconstructie. Geef gerust een belletje, dan komen wij eens langs.

 

Het onderhouden van uw kas.

Het is erg belangrijk jaarlijks uw kas te onderhouden. Zo vetten wij de tandbanen, oliën we de motoren, laten we de stroeve deuren weer soepel lopen en worden loszittende onderdelen weer goed vastgemaakt. Hiermee voorkomt u onnodige schades aan uw kas en kunt u weer met een gerust hart vooruit.

 

Gebruik maken van een van onze diensten op het gebied van kassen? Klik dan hier en je komt direct op onze contact pagina.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.