Groot Kassenbouwproject in Zweden met Kubo Group – Ontdek onze expertise!

Henry van der Lans Kassenbouw en Beglazing begint binnenkort vol enthousiasme aan een grootschalig kassenbouwproject in Zweden. Als eigenaar van het bedrijf ben ik trots om aan te kondigen dat we deze uitdaging zijn aangegaan in samenwerking met Kubo Group, een van de vooraanstaande spelers in de wereldwijde tuinbouwsector.

Dit bijzondere project omvat de constructie van een indrukwekkende kas van maar liefst 11 hectare, waarbij onze focus ligt op het voorzien van de kas van hoogwaardig glas. Ons ervaren team staat klaar om in week 27 van 2023 te beginnen met de werkzaamheden. We zullen tijdelijk verhuizen naar Zweden en daar met volle toewijding ons vakmanschap tonen.

Om dit project tot een succes te maken, zullen we gebruikmaken van vier beglaasmachines, tractoren en ons team van 18 professionals. Ik ben enorm trots op ons team en de expertise die zij meebrengen. Samen zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit project vlekkeloos verloopt en aan de hoogste standaarden voldoet.

Deze samenwerking met Kubo Group biedt ons de kans om onze grenzen te verleggen en onze reputatie als betrouwbare en hoogwaardige leverancier van kassenbouw en beglazing verder te versterken. We zijn vereerd dat we kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de tuinbouwsector in Zweden en hopen een positieve impact te hebben op de lokale gemeenschap.

Dit project betekent veel voor mij persoonlijk. Als oprichter en eigenaar van Henry van der Lans Kassenbouw en Beglazing, zie ik dit als een belangrijke mijlpaal in ons bedrijf. Ik ben oprecht enthousiast om samen te werken met Kubo Group en onze klanten in Zweden om een prachtige kas te realiseren die aan al hun verwachtingen voldoet.

Bij Henry van der Lans Kassenbouw en Beglazing blijven we ons inzetten voor innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Ik kijk ernaar uit om dit spannende project succesvol af te ronden en verdere groei en succes te bereiken in de kassenbouwsector.

Mocht u meer willen weten over Henry van der Lans Kassenbouw en Beglazing en onze projecten, bezoek dan gerust onze website en neem contact met ons op. Ik sta altijd open voor een persoonlijk gesprek over onze passie voor kassenbouw en beglazing.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.